Pillow mist, nyhet från L:a Bruket

Nu i oktober lanserar L:a Bruket en helt ny produkt, Pillow Mist.

Misten ska sprutas några gånger på sängkläderna innan man lägger sig. Eteriska oljor från lavendel, mandarin och cederträ förbereder för en god natts sömn. En doftkombination som har rogivande och avkopplande egenskaper.

Produkten kommer att finnas i butik från och med oktober och priset ligger på 299 SEK/50 ml.

In October the brand L:a Bruket is launching a new product: pillow mist.

The mist is to be sprayed a couple of times on your bedlinen before you Go to bed. Essential oils from lavender, tangerine and cedarwood prepare for a good nights sleep. The combination of scents have calming and relaxing properties.

In store in October and a bottle with 50ml costs 299SEK.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *