M-C-A, it’s all in the vitamins

Baserad på 30 år av forskning har TRANSDERMA samlat de bästa, mest värdefulla ingredienser för att skapa exceptionellt rena och vetenskapligt avancerade hudvårdsserumen. Med hjälp av vitaminer och andra naturliga ingredienser skyddas, stärks och regenereras huden. TRANSDERMAs serum är fria från färgämnen, konserveringsmedel, parfymer och andra syntetiska föreningar. TRANSDERMAs produkter har inte testats på djur och de lämpar sig för alla etniciteter och hudtyper.

Based on 30 years of research, TRANSDERMA has collected the best, most valuable ingredients to create exceptionally clean and scientifically advanced skin care serums. With the help of vitamins and other natural ingredients, the skin is protected, strengthened and regenerated. The TRANSDERMA serums are free from dyes, preservatives, perfumes and other synthetic compounds. TRANSDERMA products have not been tested on animals and they are suitable for all ethnicities and skin types.TRANSDERMA M – FUKT

TRANSDERMA M är ett starkt koncentrerad fuktgivande och regenererande serum baserat på ceramider och lipider identiska med de som finns i vår hud. Denna nya, snabbabdorberande formula återfuktar torr och trött hud genom att reparera hudens naturliga barriär. TRANSDERMA M når även djupare skikt av huden där det bidrar till att stimulera en långsiktig förbättring av hudens mjukhet och fuktbevarande förmåga.

TRANSDERMA M – MOISTURE

TRANSDERMA M is a highly concentrated serum based on ceramides and lipids identical with those found in our skin. This new, fast-absorbing formula moisturizes dry and tired skin by repairing skins natural barrier. TRANSDERMA M also reaches deeper layers of the skin, where it helps to stimulate a long-term improvement of skins softness and ability to preserve moisture.


TRANSDERMA A – NATT

TRANSDERMA A är ett regenerativt serum med en mild exfolierande effekt. Avlägsnar döda hudceller och hjälper till att stimulera hudens cellförnyelse. Innehåller retinolkomplex och vitamin E för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.

TRANSDERMA A – NIGHT

TRANSDERMA A is a regenerative serum with a mild exfoliating effect. It removes dead skin-cells and helps to stimulate skins cell-metabolism. It contains a retinolcomplex and vitamin E to reduce the appearence of fine lines and wrinkles.


TRANSDERMA C – DAG

TRANSDERMA C använder en revolutionerande ny teknik för stabilisering och förbättring absorption av naturligt C-vitamin. Detta serum ger huden C-vitaminets bevisade regenerativa effekt och antioxidant skydd. Huden får bättre lyster, förbättrad fasthet och elasticitet genom stimulering av elastin-och kollagenproduktion samt skydd mot de skadliga effekterna av fria radikaler och UV-ljus.

TRANSDERMA C – DAY

TRANSDERMA C uses a revolutionary new technique for stabilizing and improving the absorption of natural vitamin C. This serum gives the skin Vitamin C’s proven regenerative effect and antioxidant protection. The skin gains better luster, improved firmness and elasticity through stimulation of elastin and collagen production as well as protection from the harmful effects of free radicals and UV light.


Läs mer om TRANSDERMA, deras serum och vart du kan köpa dem här

Read more about TRANSDERMA, their serums and where you can buy them here

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *