Jobb med Depend

Igår var så himla kul 😍

I ett (fortfarande lite hemligt till vad) samarbete mellan Depend och före detta Top Model deltagaren Ellinor Bjurström gjorde vi igår en jättefin plåtning i studio.

Hela bästa Dependteamet var på plats och som vanligt gjorde Linda Fernström makeup och jag hår. Så himla skönt att ibland bara ha ett fokusområde och jag och Linda jobbar så himla bra ihop 💕 kanske för att vi båda är lite små-galna? 🤪 (den här emojin är min nya favorit)

Hursomhelst, så kan jag inte avslöja än vad plåtningen var för eller när det kommer synas men jag kan däremot bjuda på en behind the scenes bild😊

Nu tar jag helg efter en lång vecka och ladda batterierna till kommande vecka full med roliga uppdrag 😘

1 reaktion på ”Jobb med Depend”

  1. Pingback: Work work – newelska.com

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *