Work work

Längesedan jag var så peppad på en måndag med jobb som jag var igår! Som ni vet jobbar jag en hel del med Depend som jag älskar (produkter och team, bästa kombon) och senast i fredags hade vi en kul dag med plåtning tillsammans med Ellinor Bjurström. (Läs om det här)

I dagarna två har det återigen varit jobb med Depend på schemat, i hela två dagar inklusive övernattning! Yup, för vi har nämligen varit på STEAM hotel i Västerås och plåtat med Alexandra Nilsson aka Kissie

Galet kul måndag eftermiddag med 3 looker och sedan middag på 18e våningen. 6 rätter följt av matkoma så jag och min rumskompis aka bästa Linda Fernström gick till rummet och la oss vid 22 redan, medan de andra gick upp till spa’t.

Imorse möttes vi till frukost följt av en sista look. De helt färdiga resultaten kommer längre fram, men som vanligt bjuder jag på en liten sneak peek 😜

It’s been a while since I was so stoked about work on a Monday as I was yesterday. As you might know by now, I work a whole lot with Depend that I love (products and team, best combination) and we did a shoot this past Friday with former Top Model attendee Ellinor Bjurström. (Read about that here)

Yesterday and today it was time for another shoot with Depend, two whole days including a sleepover at STEAM hotel in Västerås shooting with Alexandra Nilsson a.k.a Kissie

Crazy fun Monday afternoon with 3 looks followed by late dinner on the 18th floor. 6 courses followed by food-coma so me and my roomie a.k.a Linda Fernström went back to our room to hit the sack at 10pm while the rest of the team went up to the spa.

This morning we met up for breakfast followed by a last look. The finished results from the shoot will be ready later on, but as usual I will share a little sneak peek 😜

Tack bästa teamet och Alexandra för två roliga dagar tillsammans ❤️

Thank you to the best team and Alexandra for two fun days together ❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *