Tillbaka till svenska

Nu har jag provat på att skriva ett tag enbart på engelska, och även om jag känner att det rent språkmässigt faller mig mer naturligt, så har jag realistiskt insett att det blir mer praktiskt för mig att skriva på svenska om jag ska fortsätt, och det känner jag att jag vill.

Jag har en hel del nya grejer på gång och de är på svenska. Alla pr-event jag går på och allt material/information jag får i samband med lanseringar är på svenska. Som jag sedan suttit och översatt till engelska. De sidor jag länkar till vid produktrekommendationer länkar till svenska återförsäljare. Och även om statistiken på mina inlägg säger cirka hälften Sverige och andra halvan utanför Sverige, så är det ändå mer logiskt att skriva på svenska. Såååå från och med nu är det så det kommer att bli 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *