Event med LYKO

Igår kväll var jag på en liten, intim och mysigt ordnad tillställning med LYKO som lanserar tre nya lekfulla märken i ”budget” klassen

Carter beauty är makeup 💄 i form av söta paletter med ögonskuggor, rouge, highlight/contour, läppstift och glans. De har även foundations och mascaror. Märket är PETA-godkänt och icke djurtestat.

Näst på tur var jag inne och bekantade mig med Fancy Handy som är lekfulla produkter för kropp, ansikte, händer och läppar.

vad sägs om till exempel ovan bild? Banandoftande handkräm i form av en liten banan. Mangohandkräm i form av en liten mango, eller ananas kanske? på bilden ovan var vi står vi som var inbjudna och försöker få till en bild på takterrassen, vilket var väldigt svårt då det blåste utav bara den!

Inne hos miss kay (dofter) stod travar av olika snittblommor och där fick man förutom att välja ut tre favoritdofter, även binda sin egna bukett 💐

Såhär blev min;

Efter att vi bekantat oss mer med märkena och minglat på takterrassen blev det dags för middag;

Med mig hem fick jag lite från varje märke. Är mest nyfiken på att se hur pigmenten i carter beauty paletterna håller måttet. Alltid på jakt efter nytt att ha i frilansväskan och jag gillar att förpackningarna i sig inte väger så mycket då de är gjorda i papp.

Har redan förälskat mig i handkrämerna från fancy handy! Den med mango åkte upp redan i taxin på väg hem igår😊

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *