DetoxifEYE från PIXI

De här små godingarna har räddat mer än en tidig morgon!

Det händer ju att min klocka ibland ringer kl 03 för att gå upp och jobba. Ja, du läste rätt. Klockan 03. För att jobba. Tackar man ja till ett morgonpass på morgon-tv där programmet börjar sändas klockan 06 så början nämligen arbetspasset redan klockan 04.

En del morgnar är det helt ”ok”, om jag har kommit i säng i hyfsad tid kvällen före och framförallt om jag fått i alla fall fem timmars sömn i sträck. Då överlever man att klockan ringer mitt i natten. Och på sommaren. Då är det alltid lite lättare tack vare ljuset och värmen. Men den typen av väckningar är väldigt sällsynt.

Oftast vaknar jag långtifrån utvilad, mest för att jag inte kan sova så djupt när jag vet att jag ska upp sådär tidigt. Vaknar flera gånger och måste kolla klockan, att jag kommit ihåg att ställa den och att jag inte stängt av i sömnen. Då vaknar man rätt mör i knoppen och det syns också alltid på mig när jag sovit dåligt.

Jag laddar alltid kaffebryggaren på kvällen innan jag lägger mig, så att det bara är att trycka på en knapp på morgonen. Och just de här morgnarna när jag går upp outvilad, då trycker jag på knappen och sen går jag och hämtar de här;

Pixi Detoxifeye  i gruppen Hudvård / Ögon / Ögonmask hos Bangerhead (B049942)
(pr-bild)

Nej men de här ögonmaskerna är livet! DetoxifEYE från PIXI känns svala på huden, de verkar avsvällande och mjukgörande och väcker en verkligen till liv! En förpackning innehåller 60 stycken, det vill säga 30 par som är dränkta i härligt serum.

Det följer med en liten sked som man enkelt skopar upp en ögonmask med och sedan appliceras den under ögat och ska sedan sitta på ca 15 minuter.

Det är rätt mycket serum på maskerna, som för övrigt är lite gel aktiva i konsistensen. Jag brukar låta dem sitta på ungefär 20 minuter, ibland lägger jag även på dem som en shadow shield om jag ska lägga lite mer ögonmakeup. När jag låtit maskerna ligga klart under ögonen så brukar jag vända ovansidan nedåt, alltså den sida som inte legat mot huden vänder jag nu mot huden, och lägger maskerna 5 minuter över nasolabialvecken (från näsvingen ner mot mungipan)

Jag har också alltid med mig de här när jag gör bröllop. Det har hänt fler än en gång att bruden inte fått tillräckligt mycket sömn och då är de här perfekt att lägga på under tiden jag gör ögonen.

Jag älskar ögonmasker överlag, och just DetoxifEYE från PIXI älskar jag lite extra mycket!

DetoxifEYE och fler produkter från PIXI hittar du bland annat hos LYKO (reklamlänk) och kostar 399kr

1 reaktion på ”DetoxifEYE från PIXI”

  1. Pingback: Pixi gör det igen! – newelska.com

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *