Pudderdåserne.dk

Under årets Daisybeauty expo var två härliga deltagare från Danmark med. Inte nog med att det var två grymt trevliga tjejer med enormt driv, det visar sig att de även har sitt egna hudvårdsmärke; pudderdåserne

Så här beskriver de märket själva; ”Vi har skapat vår egna hudvårdsserie med fokus på effektiva ingredienser som gör skillnad på huden -utan parfym”

Efter expot blev jag kontaktad av företaget och har fått möjlighet att prova några av produkterna ur serien! Det är alltid spännande att prova nytt man inte hört om tidigare, och jag älskar att det är två hudvårds/skönhetsnördar (sagt som komplimang) som ligger bakom! Jag har listat produkterna jag ska prova med en kort beskrivning nedan, och en länk till varje produkt på hemsidan med mer info om respektive produkt.

I serien finns två olika rengöringar, en som kan användas med vatten och en som kan användas utan. Jag har fått prov på den som man inte behöver vatten till, vilket passar mig perfekt då jag gillar när det går snabbt!

Produkten beskrivs såhär; Alt i en makeupfjerner En enkel flytande ansiktsrengöring som tar bort smink och smuts från både ögon, ansikte och läppar utan användning av vatten. Mer info

Alt i en hyaluronsyre innehåller tre olika typer av hyaluronsyra. Serumet fungerar på tre nivåer genom att minska fina linjer, återfukta och öka hudens fasthet. Mer info

Alt i en beskyttelse är en lätt färgad dagcreme med spf 40. Det fysikaliska filtret ger ett bredspektrat skydd mot både UVA och UVB strålar, samt skyddar mot infraröda strålar. Alt i ett beskyttelse har också en primereffekt som förbättrar hållbarheten i din makeup. Produkten ger en diskret färg och glow. Mer info

Anti age ansigts-creme är en lätt ansiktscreme med en hög koncentration av effektiva ingredienser som motverkar rynkor. Den fungerar även som ögoncreme och primer. Mer info

AHA-peeling innehåller en optimal 7 procentig koncentration av glykolsyra för en effektiv och mild peeling av huden. Särskilt lämplig för torr, glåmig och åldrad hud. Mer info

Alt i en kur är en rogivande mist som lindrar klåda, obehag och rodnad. Misten minskar irritation både på huden och i hårbotten. Alt i en kur kan användas i både ansikte, på kroppen och i hårbotten. Passar både barn och vuxna. Mer info

Alla produkter kommer i praktiska pumpflaskor med vacum, så man slipper stoppa fingrarna i burkarna. Ljuvligt för ett hygienfreak som jag 😂

Jag kommer testa produkterna lite pö om pö framöver och skriva mer om vad jag tyckte längre fram. Det kan dock dröja ett tag med ett utlåtande eftersom jag även har en hel drös produkter från expot som ska testas, samt en hög pressprover som kommit hem som jag inte ens haft energi att plocka upp förrän nu då jag haft lite fullt upp med annat 🍼 👶 🤷🏻‍♀️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *