Mumma för huden med ny rengöringsfavorit från Skincity skincare

I november skrev jag om skincitys egna hudvårdsserie som jag också fick en egen rutin skräddarsydd från.

En av produkterna som blev en vinnare direkt och som fortfarande är en favorit i sin kategori är mellow balm cleanser

Som auktoriserad hudterapeut förespråkar jag alltid dubbelrengöring på kvällen, dvs att först tvätta bort sin makeup och sedan rengöra huden. Antingen använder man en och samma rengöring två gånger, alternativt först en speciellt anpassad för att ta bort makeup som första rengöring och sedan följa upp med en andra rengöring.

I Skincitys egna hudvårdsserie, skincity skincare, har de skapat ett duo koncept med två olika rengöringar för att underlätta din rutin.

Den första, mellow balm cleanser är helt galet härlig! Som en tjock gelé från början men som smälter och förvandlas till nästintill olja när den masseras på huden. Den appliceras direkt på torr hud och masseras in tills den smälter. Därefter kan man blöta händerna med vatten och massera igen, varpå den oljiga utan förvandlad till mjölk. Rengöringen kan sedan antingen sköljas bort med vatten eller svepas av med en fuktad handduk eller liknande.

Du hittar produkten här

Som steg två i sin dubbelrengöringsrutin använder man sedan med fördel Skincity skincares egna soft foaming cleanser

Denna rengöring kan gärna appliceras på fuktad hud, och gärna löddra upp lite först i händerna med lite vatten. Otroligt skönt skum som rengör huden och tar bort resterna av mellow balm cleansern.

Du hittar produkten här

De här två tillsammans är en riktigt härlig duo! Jag älskar också att använda min soft foaming cleanser tillsammans med min foreo luna (reklamlänk)

Jag tycker skincity lyckats riktigt bra med sin egna hudvårdsserie!

Har du provat något från skincity skincare? Har du någon favorit?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *