Mumma för huden med ny rengöringsfavorit från Skincity skincare

I november skrev jag om skincitys egna hudvårdsserie som jag också fick en egen rutin skräddarsydd från.

En av produkterna som blev en vinnare direkt och som fortfarande är en favorit i sin kategori är mellow balm cleanser

Som auktoriserad hudterapeut förespråkar jag alltid dubbelrengöring på kvällen, dvs att först tvätta bort sin makeup och sedan rengöra huden. Antingen använder man en och samma rengöring två gånger, alternativt först en speciellt anpassad för att ta bort makeup som första rengöring och sedan följa upp med en andra rengöring.

I Skincitys egna hudvårdsserie, skincity skincare, har de skapat ett duo koncept med två olika rengöringar för att underlätta din rutin.

Den första, mellow balm cleanser är helt galet härlig! Som en tjock gelé från början men som smälter och förvandlas till nästintill olja när den masseras på huden. Den appliceras direkt på torr hud och masseras in tills den smälter. Därefter kan man blöta händerna med vatten och massera igen, varpå den oljiga utan förvandlad till mjölk. Rengöringen kan sedan antingen sköljas bort med vatten eller svepas av med en fuktad handduk eller liknande.

Du hittar produkten här

Som steg två i sin dubbelrengöringsrutin använder man sedan med fördel Skincity skincares egna soft foaming cleanser

Denna rengöring kan gärna appliceras på fuktad hud, och gärna löddra upp lite först i händerna med lite vatten. Otroligt skönt skum som rengör huden och tar bort resterna av mellow balm cleansern.

Du hittar produkten här

De här två tillsammans är en riktigt härlig duo! Jag älskar också att använda min soft foaming cleanser tillsammans med min foreo luna (reklamlänk)

Jag tycker skincity lyckats riktigt bra med sin egna hudvårdsserie!

Har du provat något från skincity skincare? Har du någon favorit?

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *