Nytt jobb för löwengrip beauty

Jag älskar mitt jobb! Jag älskar att mina tre yrkesutbildningar ger mig möjligheter att jobba med så många olika spännande uppdrag. Jag älskar att det ger mig möjligheter, utmaningar, lärdomar, erfarenheter och möten med så många fantastiska märken och människor. Det är en ynnest och jag känner mig ödmjuk inför de möjligheter tiden jag lagt på mina utbildningar ger mig. Och tacksamhet att kunna älska det jag gör och att kunna försörja mig på något jag brinner för.

Oftast är jag bakom kameran, men ibland får jag även vara framför.

Jag har i filmerna nedan fått göra några filmer tillsammans med Löwengrip där jag berättar om de olika serierna inom hårvård och några filmer om några av stylingprodukterna. Flera av produkterna från Löwengrips hårvård och hårstyling var redan favoriter sedan tidigare, och genom detta uppdraget har jag hittat ännu fler favoritprodukter så räkna med att läsa mer om Löwengrip snart.

Till dess, kika gärna på filmerna nedan för att lära dig mer om de olika serierna.

Bakom kameran är duktiga Marita Brannäs

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *