MONSUN

Märket är en satsning hos kicks som också är exklusiva med produkterna. Namnet MON|SUN är en lek med orden Monday to Sunday, för produkter som väcker sinnena beroende på veckodag. Vad sägs om till exempel ”whipped wednesday” mitt i veckan?

Såhär beskriver märket sig själva;

MON|SUN är ett skandinaviskt HOME SPA-varumärke som erbjuder kvalitativa hudvårdsprodukter för kropp och själ med ett designuttryck inspirerat av skandinavisk minimalism. Varumärket introducerar fyra välkomponerade hudvårdsserier kombinerat med interiöra detaljer och rumsdofter. Produkterna är framtagna av specialister inom svensk hudvård och innehåller aktiva ingredienser som AHA-syra, niacinamid, papayaenzym, allantoin och betaglukan från havreextrakt. MON|SUN är en förkortning av ”Monday to Sunday”, vilket speglar produkternas förmåga att tillfredsställa veckans alla behov för hud, kropp och själ oavsett tid och plats.

MON|SUN delas in i fyra kategorier som beskrivs såhär;

Mineral & Moist

Den silvergrå serien Mineral & Moist består av fuktgivande och mineralberikade produkter som hjälper till att balansera huden, samtidigt som den har en krispig, upplyftande doft av citrus, ingefära och mysk.

Detox & Antioxidant

Den mjukt pastellgröna serien Detox & Antioxidant har en frisk doft av eukalyptus, mysk och liljekonvalj, som ger en uppiggande energikick.

Calming Oats

Produkterna i den rosatonade serien Calming Oats har en lätt, behaglig och avslappnande doft av fikon, vetiver och vita blommor som för tankarna till den välkomnande atmosfären på lyxiga hotell.

Vitamin & Oil

Den beigeguldiga Vitamin & Oil-seriens produkter vårdar huden och har en lugnande doft av tränoter och örter.

Jag fick hem tre härliga produkter (se nedan bild)

Såhär beskrivs produkterna av företaget;

After hour moist

En krämig fuktkräm som ger näring, berikad med lugnande havre som lugnar huden. Den ultimata helglyxen. Tillverkad i Sverige och 100% vegansk. För normal till torr hud. Doften ”Figs and White florals” med noter av jasmin, fikon och vetiver påminner om den välkomnande atmosfären på ett lyxigt hotell.

225ml kostar 119kr

8 am power polish

En djuprengörande kroppsskrubb med exfolierande AHA och renande korn för effektiv daglig rengöring. Ger en fräsch och len hud med fin lyster. Tillverkad i Sverige och 100% vegansk. För normal hud. De fräscha noterna från eukalyptus, mysk och liljekonvalj för tankarna till ett lätt gryningsregn på blad av mynta.

225ml kostar 149kr

whipped Wednesday

En fjäderlätt och mjuk kroppskräm för en lyxigt vardagsupplevelse. Berikad med antioxidanter från alger som återfuktar huden och gör den silkeslen. Tillverkad i Sverige och 100% vegansk. För normal hud. De fräscha noterna från eukalyptus, mysk och liljekonvalj för tankarna till ett lätt gryningsregn på blad av mynta.

200ml kostar 149kr

I de flesta fall när jag får flera produkter från ett märke så brukar jag fastna lite extra för någon av dem, men i det här fallet tycker jag likvärdigt mycket om dem.

Serien detox&antioxidant med beskrivningen ”light rain on mint leaves” ligger liiiite högre upp på favoritlistan tack vare vetiver (ett gräs) i innehållet. Jag ÄLSKAR vetiver!

Jag älskar dofterna, konsistenserna och att hela sortimentet är veganskt!

I sortimentet finns body lotions, kroppsmask, peeling, doftljus och superfina doft diffusers i en glasflaska med en tjock träpinne som sprider en försiktig och mjuk doft. Förpackningarna är snygga och praktiska, och prisklassen är jättebra!

Jag kommer absolut vilja prova fler produkter från MON|SUN Just nu har Kicks dessutom 20% på hela märket.

Kanske hittar du en ny favorit?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *