M-C-A, it’s all in the vitamins

Baserad på 30 år av forskning har TRANSDERMA samlat de bästa, mest värdefulla ingredienser för att skapa exceptionellt rena och vetenskapligt avancerade hudvårdsserumen. Med hjälp av vitaminer och andra naturliga ingredienser skyddas, stärks och regenereras huden. TRANSDERMAs serum är fria från färgämnen, konserveringsmedel, parfymer och andra syntetiska föreningar. TRANSDERMAs produkter har inte testats på djur och de lämpar sig för alla etniciteter och hudtyper.

Based on 30 years of research, TRANSDERMA has collected the best, most valuable ingredients to create exceptionally clean and scientifically advanced skin care serums. With the help of vitamins and other natural ingredients, the skin is protected, strengthened and regenerated. The TRANSDERMA serums are free from dyes, preservatives, perfumes and other synthetic compounds. TRANSDERMA products have not been tested on animals and they are suitable for all ethnicities and skin types.TRANSDERMA M – FUKT

TRANSDERMA M är ett starkt koncentrerad fuktgivande och regenererande serum baserat på ceramider och lipider identiska med de som finns i vår hud. Denna nya, snabbabdorberande formula återfuktar torr och trött hud genom att reparera hudens naturliga barriär. TRANSDERMA M når även djupare skikt av huden där det bidrar till att stimulera en långsiktig förbättring av hudens mjukhet och fuktbevarande förmåga.

TRANSDERMA M – MOISTURE

TRANSDERMA M is a highly concentrated serum based on ceramides and lipids identical with those found in our skin. This new, fast-absorbing formula moisturizes dry and tired skin by repairing skins natural barrier. TRANSDERMA M also reaches deeper layers of the skin, where it helps to stimulate a long-term improvement of skins softness and ability to preserve moisture.


TRANSDERMA A – NATT

TRANSDERMA A är ett regenerativt serum med en mild exfolierande effekt. Avlägsnar döda hudceller och hjälper till att stimulera hudens cellförnyelse. Innehåller retinolkomplex och vitamin E för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.

TRANSDERMA A – NIGHT

TRANSDERMA A is a regenerative serum with a mild exfoliating effect. It removes dead skin-cells and helps to stimulate skins cell-metabolism. It contains a retinolcomplex and vitamin E to reduce the appearence of fine lines and wrinkles.


TRANSDERMA C – DAG

TRANSDERMA C använder en revolutionerande ny teknik för stabilisering och förbättring absorption av naturligt C-vitamin. Detta serum ger huden C-vitaminets bevisade regenerativa effekt och antioxidant skydd. Huden får bättre lyster, förbättrad fasthet och elasticitet genom stimulering av elastin-och kollagenproduktion samt skydd mot de skadliga effekterna av fria radikaler och UV-ljus.

TRANSDERMA C – DAY

TRANSDERMA C uses a revolutionary new technique for stabilizing and improving the absorption of natural vitamin C. This serum gives the skin Vitamin C’s proven regenerative effect and antioxidant protection. The skin gains better luster, improved firmness and elasticity through stimulation of elastin and collagen production as well as protection from the harmful effects of free radicals and UV light.


Läs mer om TRANSDERMA, deras serum och vart du kan köpa dem här

Read more about TRANSDERMA, their serums and where you can buy them here

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *