Two nights away with minimalistic skincare essentials

Dublin and the professional beauty fair awaits us! As a freelancer in the industry, one of the perks is being able to use any brands and products I choose. And a great way to find new favorites is to keep myself up to date and keeping an eye on whats trending. A good way to do so is to visit industry-fairs.

I’ve wanted to visit the professional beauty since I first heard about it a year ago, and now I’m off to Dublin for two days to find out what it’s all about!

I’m only spending two nights away and as I’m hoping to do some shopping for new beauty products while there, I really want to keep luggage to a minimum.

With that said, this is a great opportunity to try some travel-sized products!

So here is what I will bring for my two days away;

noxidoxi travel kit with three travel-sized products.

  • Detox cleanser & makeup remover- detoxifies skin from environmental pollution. Deeply cleanses and soothes. Safe for use in eye area. Removes waterproof mascara.
  • Pollution blocker lightweight serum- formulated with powerful antioxidants. Shields and nourishes skin from free radicals. For fresh and radiant skin everyday.
  • Radiance booster detox cream- rescues and protects skin from the environment. Restores moisture and balance. Helps to restore fine lines and wrinkles.

TRANSDERMA M

TRANSDERMA M is a highly concentrated serum based on ceramides and lipids identical with those found in our skin. This new, fast-absorbing formula moisturizes dry and tired skin by repairing skins natural barrier. TRANSDERMA M also reaches deeper layers of the skin, where it helps to stimulate a long-term improvement of skins softness and ability to preserve moisture.

Lumene moisture remedy day&night cream

Rich moisturizing cream that works to form a protective shield against pollution while improving the appearance of skin texture and restoring its well-being and radiance. The cream is formulated with pure arctic spring water and potent, antioxidant-rich Nordic Pine bark and spruce knot extract. Moisture remedy day&night cream helps defend skin against environmental stress and free radicals.

Lumene purity dew drops hydrating eye gel

The delightfully light-weight gel formulation helps to provide both instant and long-lasting hydration. Fragrance-free, this product is ideal for the eye area. Contains Pure Arctic Spring Water to promote the healthy look of the delicate skin around the eye area, Organic Nordic Birch Sap with hydrating properties and our exclusive Hydra-Technology, promoting continuous hydration throughout the day.


This is all I’m bringing when it comes to skin care so I hope it works!

Flight leaves early tomorrow morning so it’s time to hit the sack as alarm is set for 3am ?

Find out later on how the products worked.

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *