En snabbis hos SPALT

Efter morgonens pressfrukost (som du kan läsa om här) sprang jag vidare till Spalt PR för att hinna kika in lite nytt som kommit och som komma skall. Som vanligt supermysigt ordnat, men eftersom jag bara hade en halvtimme på mig innan jag fick dra vidare till SVT för att jobba hela kvällen så blev det en kort kik, lite kramar med vänner och kläm och känn på nyheter. Några snabba bilder och sedan hejdå!

Julkiten från bubbletcosmetics doftade så gott att man ville smaka! Bästa Frida Selkirk var på plats och fixade fina lackningar (önskar jag hunnit pga när fasen ska jag hinna själv?!) och kolla in den här gulliga julkollektionen från Yves Rocher

Inte konstigt man längtar till ju med tanke på alla fina produkter och kit 🤪🙈

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *