Pressfrukost med Renlive

Imorse började jag dagen med frukost tillsammans med ett för mig, nytt märke – Renlive

Renlive beskriver sig själva såhär;

Renlives professionella hudvård och behandlingar har den högsta standarden på ingredienser och råvaror.
Med Renlive kan du förvänta dig resultat som du kanske trodde var omöjliga både hemma och hos din auktoriserade hudterapeut.
Produkterna är allergivänliga, fria från sensibiliserande och skadliga ämnen.
Renlive hud- och kroppsvård är innovativa, naturliga, fria från paraffin, silicon och vaselin.

Renlives produkter är resultatinriktade och är speciellt framtagna för att behandla hudproblem samt förebygga hudens åldrande.”

Under frukosten fick vi märket presenterat av DR. Gregoris Stavrou som arbetar på BIOTEC i Italien där produkterna tas fram.

Tyvärr är mina bilder från morgonen borta då jag av misstag råkade radera ett helt album? men ha förtröstan! För det kommer att komma mer om märket då jag är jättenyfiken på att testa det inom snaraste framtiden 🙂

Är så peppad på den peelande rengöringen EPI PEEL

och vitaminboostande serumet

DERMA FEED INTENSIVE CARE ?

I och för sig är jag även galet nyfiken på fuktsprayen PURE HYALURONATE WATER

Funderar bara på varför den rekommenderas för kombinerad/oljig hy? Alla hudtyper älskar ju fukt. Men som sagt, jag ska läsa på mer om märket och börja prova. Så, stay tuned för mer om Renlive

Tusen tack Renlive och Assefa för en intressant och mysig frukost ?❤️ nu rusar jag vidare till nästa möte innan jobb på Svt ikväll.

Är du nyfiken på att läsa mer om märket så kika in på www.renlive.se

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *