Dublin update

Beskriva mina två dagar i Dublin med ett ord? WOWZA 😍

Tidigt flyg lördag morgon för att hinna med allt inom skönhet på stan en dag, följt av en fullspäckad dag på professional beauty mässan

Det är alldeles för mycket att berätta allt på en gång, men jag måste säga att mässan var över förväntan och att delen med makeup-accessoarer var större än jag föreställt mig. Jag kommer definitivt att åka på den här mässan igen och jag kollar redan upp datum för när den går i London nästa år.

Hursomhelst, jag kom hem för två veckor sedan full av inspiration och delar glatt med mig av lite bilder av det jag shoppade 😊💄🤪


Describe my two days in Dublin with one word? WOWZA 😍

Early flight Saturday morning to have a day spent doing the beauty-scene, followed by a full day at the professional beauty fair

Obvilusly way to much to tell at once, but got to say the fair was way better than I expected as the part with makeup and makeup-accessories was huge! I will definately be going to this fair again and am already looking into dates for when it’s on in London next year.

Anyway, I got back two weeks ago full of inspiration and happy to share some pictures of my shopping 😊💄🤪


Först ut ett par penslar (jag köpte några fler men de ör smutsiga och använda eftersom de åkte rakt in i mitt kit och har inte hunnit tvätta dem än efter jobb)

Let’s start with a couple of new brushes (I got a couple more but those are dirty and used as I put them straight in my kit and haven’t washed them yet after work)

Jag köpte också några ögonskuggspaletter på Penney’s då jag hört att pigmenten ska vara riktigt bra trots det billiga priset, så jag ser fram emot att bli positivt överraskad!

Paletter nedan (ja, jag köpte alla som fanns eftersom att OM de är så bra som jag hört så skulle jag bli ledsen att jag inte köpt alla)

I also got some eyeshadow-palettes at Penney’s as I’ve heard the pigments are actually really good despite the really cheap price, so I’m looking forward to being positively surprised!

Palettes below (yes, I got every kind as IF they’re as good as I’ve heard I would be sad I didn’t)

Below palette was a ”design it yourself” type

åååh, jag köpte också typ 9 olika glitter i olika storlekar😍 för glitter kan man ju aldrig ha för mycket av 🤪

Och den här väskan som var väldigt svår att få en bra bild på så därav lite halvdana foton.

Ooooh, I also got like 9 different glitters in various sizes😍 because Hail all that shimmers 🤪

I also got this bag that was really difficult to get a good snap of so hence the bad pictures.

Den är i en portföljmodell med olika fack och små genomskinliga necessärer som man kan plocka ur enkelt om man bara behöver en. Väskan kan sättas ovanpå min vanliga jobbväska som topväska, men min plan är att ha den som mitt mini-kit med basprodukterna och så kan jag enkelt fästa den ovanpå mitt ”ta med allt” kit.

Det kommer att komma fler uppdateringar om produkterna jag köpte allteftersom jag hunnit prova och utvärdera dem 😊

It’s in a briefcase model with different compartments and small transparent bags that are easy to take out if I need just one of them. It’s the kind you can easily have on-top of your trolley and My plan is to have this as my ”mini-kit” with just the basics and then I can easily just put it on top of my larger ”bring it all” kit.

There will be more to read about the products I purchased once I’ve had the chanche to give them a go and evaluate 😊

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *