Work work

Längesedan jag var så peppad på en måndag med jobb som jag var igår! Som ni vet jobbar jag en hel del med Depend som jag älskar (produkter och team, bästa kombon) och senast i fredags hade vi en kul dag med plåtning tillsammans med Ellinor Bjurström. (Läs om det här)

I dagarna två har det återigen varit jobb med Depend på schemat, i hela två dagar inklusive övernattning! Yup, för vi har nämligen varit på STEAM hotel i Västerås och plåtat med Alexandra Nilsson aka Kissie

Galet kul måndag eftermiddag med 3 looker och sedan middag på 18e våningen. 6 rätter följt av matkoma så jag och min rumskompis aka bästa Linda Fernström gick till rummet och la oss vid 22 redan, medan de andra gick upp till spa’t.

Imorse möttes vi till frukost följt av en sista look. De helt färdiga resultaten kommer längre fram, men som vanligt bjuder jag på en liten sneak peek ?

It’s been a while since I was so stoked about work on a Monday as I was yesterday. As you might know by now, I work a whole lot with Depend that I love (products and team, best combination) and we did a shoot this past Friday with former Top Model attendee Ellinor Bjurström. (Read about that here)

Yesterday and today it was time for another shoot with Depend, two whole days including a sleepover at STEAM hotel in Västerås shooting with Alexandra Nilsson a.k.a Kissie

Crazy fun Monday afternoon with 3 looks followed by late dinner on the 18th floor. 6 courses followed by food-coma so me and my roomie a.k.a Linda Fernström went back to our room to hit the sack at 10pm while the rest of the team went up to the spa.

This morning we met up for breakfast followed by a last look. The finished results from the shoot will be ready later on, but as usual I will share a little sneak peek ?

Tack bästa teamet och Alexandra för två roliga dagar tillsammans ❤️

Thank you to the best team and Alexandra for two fun days together ❤️

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *