Redefine time – reserol

(This post contains an adlink)

RESEROL is produced with the vision to improve peoples health and beauty, for real. Through the combination of innovative technology and the latest in science, they have created products with the purpose to revolutionize the way we can affect beauty and health. To maximize the result, their products target skin in two ways; from within and from the outside.

The key igredient in RESEROL is the powerful antioxidant resveratrol, mainly known as natures own anti-aging molecule. It is a plant- polyfenol, naturally occuuring in nature, that works as a potent defense against everything such as UV-rays, heat and cold, bacterial- and viral infections. RESEROL have found a way to combine resveratrol with an innovative film, Functional film technology, that allows body to absorb resveratrol through oral mucosa. Resveratrol is transported into your body where it can activate your cells and allow beauty from within, for real.

There are four products to date, and you will be able to read more about them here shortly, as I am currently trying out three out of four.

So first out, the RESEROL redefine time RETREAT SHEET MASK

A bio-cellulose sheet mask that provides deep hydration through a replenishing complex.

The mask is soaked in serum of hyaluronic acid, botanical extracts and anti-oxidants for a smoother and more radiant skin. The sheet is made of ultra-fine fibers of cellulose for a second skin feeling.

Benefits of main ingredients;

HYALURONIC ACID

Hyaluronic acid, a bodily substance with a high capacity to bind water. It acts as an invisible barrier and can bind up to 1000 times its own weight in water. HA therefore plays an important role in keeping the skin’s moisture level in balance, thus maintaining a rich, smooth and healthy skin.
RESISTRESS
Resistress, an extract made from Sophora Japonica Flowers and enriched with the plant polynucleol Quercetin. In vitro studies have shown that Resistress activates the skin’s own defense against oxidative stress by increasing both epidermal and dermal resistance. It also stimulates a faster regeneration of the cells in the epidermis.
GLYCERIN
Glycerin, naturally occurring in the skin, has softening and strengthening properties. The formulation has a soothing, protective and moisturizing effect on stressed skin.
So what did I think?
Well, it’s no big secret that I love sheet masks and I’m quite picky when it comes to how it fits, stays on and the effect and feel it has to my skin. Thus, making it to the list of sheet masks I will re-purchase is not that simple. It takes a LOT to wow me with a sheet mask, but this is a real big wow for me!
The mask felt nice and cool on my skin while on, it had just the right amount of serum (I hate to have serum dripping down my throat). The bio-cellulose sheet was easy to fit on and it stayed in place the entire 15mins. After removal, my skin felt smooth, drenched with moisture and had an amazing glow to it. I did the mask in the evening after removing my makeup, and I didn’t need to apply any moisturizer ontop. All I did was massage the rest of the serum onto my skin. This morning my skin felt really nice and soft when I woke, and it looked really smooth.
So would I recommend it? Yes!
Will I buy it? (This was a PR-sample) Yes!
The mask is sold in a pack of four, and costs 695SEK. To buy the mask or to read more about the brand, head on over here (adlink)

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *