Murumuru?

(This post contains an adlink)

Have you ever heard of or tried any products from physicians formula?

I hadn’t, but I recently had the opportunity to try a couple of products and I’ve found myself a new favorite bronzer. It has the funniest name. It’s called murumuru butter butter bronzer.

Below is the information and description of the product from the brands HomePage;

  What It Is:

  Ultra-luxurious bronzer, infused with Murumuru Butter, delivers a radiant Brazilian goddess glow! Incredibly creamy and soft texture combines the best features of a powder and cream bronzer, to deliver a lit-from-within tropical glow unlike any other.

  Why It’s Good For You:

  Packed with essential fatty acids and pro-vitamins that soften, condition and moisturize skin, leaving it silky soft. Ultra-rich bronzer formula instantly melts into skin, sealing-in moisture to deliver instant and lasting hydration. Features ultra-refined pearl and soft-focus pigments that smooth skin texture, brighten skin tone and deliver a gorgeous bronze finish.

  Key Ingredients:

  Infused with a powerful blend of Murumuru Butter, Cupuacu Butter and Tucuma Butter, from the lush and nutrient-rich Amazon.

Apart from the funny name and the cute packaging, I have to take a moment to talk about the scent. Aaah, yes! It has a scent! And let me tell you, it’s the scent of sun-drenched white beaches where the coconut-venders serve you fresh coconut-cocktails with a hint of chocolate and it makes me want to lick my own face. It’s how I imagine paradise smells. It’s the fabulous smell of dreams, sunshine, glowing bronzed complexions and hot hot hotness. I mean, holy macarony!

The cost of paradise beaches and sunkissed skin, is around 189SEK and you can get it a.s.a.p right here (adlink)


av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *