Happy birthday Depend mini-nailpolish

Whoop whoop! Depend mini-polish is turning 25 this year and the limited edition to celebrate the birthday is just to cute!

The shoot for this took place in June last year and it was such a fun day at work, as always with Depend.


Born and raised in Halmstad, the small-city nailpolish is now a globetrotter that travels all over the world to Europe, Asia, Africa

Each year 5 million bottles leave the factory in Halmstad and end up in over 50 countries! The hues and collections are constantly renewed to be u to date with current trends for each season. And considering the cost of one bottle, one can afford to have a color for each outfit 🙂

The Birthday collection has cool, soft pastels as its base, combined with glittery hues 12 different hues in total) for that bling.

And as if that wasn’t enough, there are 12 more colors, with 6 without shimmer and 6 in the same color-scale for an extra highlighted effect.


The mini-bottle has changed the way it looks through out the years, from a round and short bottle, to a square and slim one. Perhaps it’s like growing up from a chubby little baby to a tall young woman?


This collection will be well-used this spring, as there are so many cute combinations to give a go. Plus, every hue in this collection puts a smile on my face ?


Full team;

Hair by me

Makeup by Linda Fernström

Photographer Peter Edqvist

Idea and styling by Beatrice Gull

Model Myrtille Revemont

Naildesign Petra Nilsson

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *