Gimme’ that glow, please

(This post contains an adlink)

Oh Please someone tell me that the days of sunlight are actually just around the corner? I’m so tired of this darkness. My skin is transparent, lackluster and drier than a snakes leftover used and worn out skin. PLEASE I plead, show me just an itsy bitsy bit of sunshine m’kay?

Oh wait, since I live in Sweden I have another three months at least of cold and darkness. Of skin like a desert with not even a hallucination of water in sight.

Lucky there are good tricks and products around to help a girl out 🤪 Like this new mask!

One of my favorite brands when it comes to sheet masks is ACASIA skincare. There are two sheetmasks available already; LIFT ME UP sheet mask and START ME UP sheetmask. This coming april, ACASIA skincare are adding a third sheet mask to their line of products;

BRIGHTENING sheet mask

The brightening sheet mask is a single-use mask that will give your skin a boost of lustre and moisture. It’s full of vitamins C & E together with hyaluronic acid to give skin lustre, elasticity and a more even skin tone. Your skin will be left with less visible fine lines and with an improved moisture-balance and skin-barrier. The mask also has a section that wraps under you chin. The sheet itself is face-shaped with holes for the eyes, nose and mouth. The mask is suitable for all skintypes.

My skin right after removing the sheet mask. Moist, plumped and glowy.

So did I like it? Hell yes! I’m not surprised at all, as I already love and use the other two sheet masks from ACASIA SKINCARE. The lift me up is always a given for brides and perfect any time you need that Cinderella-Quick fix.

Will I buy it again? Well, pardon my French, but do bears poop in the woods? The answer is obviously yes yes yes! This will be a new favorite and I congratulate ACASIA SKINCARE for doing it again!

Each sheet mask is drenched with 23ml active serum and they cost 125SEK each.

The ACASICIA SKINCARE brand also has a cleanser, a 24h moisturizer and a cream-mask that can be used as a sleep mask aswell.

If you live in Sweden you are in luck as you can head on over to for instance to here (adlink)

If you don’t live here, find someone to send you them! It will be worth it for sure!

Författare: Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *