DAISY BEAUTY AWARDS – and the winners are

Last night was was the gala-night for the best beauty products of 2018 according to the jury of the 2018 DAISY BEAUTY AWARDS.

As I´ve mentioned before, I was in one of the jury groups this year for best lip-product. ???

My night started with a pre-drink with some friends and was absolutely fabulous from besinning to end. I had usch a good time, that I forgot to take and pictures! So man great people to talk to, and my gosh the team from DAISY BEAUTY had arranged everything so well.

All of the winners are listed a bit further down, but first the few pictures I actually have.

Picture credit to the lovely Elin that also arranged the whole pre-gala get together ?❤️

Picture credit to photographer Katrina Määkinen for greenpix

Girls, girls, girls three gourgeous persons I have met Thanks to blogging. I am so grateful to have met you ❤️ Jannike Malin and Rebecka


All of the winners

 • Best lip-product: Giorgio Armani Rouge d’Armani Matte (this was my category and I’m happy to say that the dinner was also my number one)
 • Best base-makeup: Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder
 • Best lashes & brows: Idun Minerals Perfect Eyebrows
 • Male scent of the year: Prada Luna Rossa Black EdP
 • Best hairstyling: ghd Gold Professional Styler
 • Eyeshadow of the year: Urban Decay Born to Run
 • Active skincare of the year: Dermalogica Rapid Reveal Peel
 • Best female scent: Agonist Parfums Say Yes EdP
 • best budget-cosmetic : Kicks Beauty Perfecting Concealer
 • multi-product of the year: Vita Liberata Beauty Blur
 • best bodycare: M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask
 • best haircare: Olaplex N°.4 Bond Maintenance Shampoo, 279 kr/250 ml. Olaplex N°.5, Bond Maintenance Conditioner
 • face-mask of the year: Reserol Overnight Moisture Mask

A HUGE THANK YOU and lots of respect, awe and gratitude to Editor in chief Kicki Norman and Daisy Beauty team Sam Bergenstråhle and Sanna Lindberg.

Picture below of Kicki and her co-presenter of the night- actress and fellow beautynerd Rachel Molin

And Thank you everyone I met last night! ❤️

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *