Taking a winner to bed

One of the winners at the Daisy Beauty awards for the best products of 2018 was the overnight moisture mask from Reserol that won in the category best mask of the year. I have tried it a couple of nights before, and after feeling kind of tired (hungover?) post-gala I decided to take a winner to bed!
I’ve written about Reserol as a brand here and now I will give you my opinion on the winning mask.
Let’s start with what it is and what it’s supposed to do.

RESEROL OVERNIGHT MOISTURE MASK
WHAT IT IS
A night-time mask with hexapeptides, shea butter and vitamins that help preserve skin moisture *.
Provides a soft and smooth skin, reducing visible lines and protecting the skin from dehydration.
HOW TO USE IT
Apply mask to clean and dry skin in the evening twice a week. Spread a thin layer over the entire face and neck. Massage in for 5 seconds and allow the mask to sit overnight. No product should be used on top of the mask. Clean the face the following morning with a mild cleanser. The product is intended for external use only. Do not use together with exfoliating products or on irritated skin. Avoid contact with eyes.
KEY INGREDIENTS
DIFFUPORINE PEPTIDE
Diffuporin peptide’s (hexapeptide-37) level of aquaglyceroporin, responsible for water transport into the skin *. In vitro studies have shown that well-functioning transport leads to a strengthened skin barrier and increases the moisture content of the skin. Diffuporin peptide also stimulates cell renewal in the upper skin layer, which can make the skin healthier *.
SHEA BUTTER
Shea butter contains high levels of stearic acid and oleic acid which are naturally moisturizing and can improve skin elasticity.
VITAMIN E AND C
Vitamin E (Tocopherol) and Vitamin C are powerful antioxidants that together can protect against irradiation and thus protect the skin from premature aging such as fine lines, wrinkles and pigmentation.
SQUALANE
Squalane is a natural, non-comodogenic, humectant with rapid skin penetration, which can also have antioxidant and mild antibacterial properties.

AND WHAT DO I THINK ABOUT IT?
Well, the really short review would be praise reserol. Or how about I get why it won? It is amazing and it really gives my complexion a boost of moisture over night and makes my face look and feel rested. It has a nice feel to it and a soft scent. It goes on smoothly and is absorbed quickly without any sticky residue, meaning ones face doesn’t stick to the pillow case. I do believe that the overnight moisture mask from Reserol will be a constant in my skincare routine. It fits perfectly into any routine one might be using at the moment for that extra little something something.
To get your own miracle sleep mask, head on over here (adlink) your skin will Thank you!

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *