DetoxifEYE från PIXI

De här små godingarna har räddat mer än en tidig morgon!

Det händer ju att min klocka ibland ringer kl 03 för att gå upp och jobba. Ja, du läste rätt. Klockan 03. För att jobba. Tackar man ja till ett morgonpass på morgon-tv där programmet börjar sändas klockan 06 så början nämligen arbetspasset redan klockan 04.

En del morgnar är det helt ”ok”, om jag har kommit i säng i hyfsad tid kvällen före och framförallt om jag fått i alla fall fem timmars sömn i sträck. Då överlever man att klockan ringer mitt i natten. Och på sommaren. Då är det alltid lite lättare tack vare ljuset och värmen. Men den typen av väckningar är väldigt sällsynt.

Oftast vaknar jag långtifrån utvilad, mest för att jag inte kan sova så djupt när jag vet att jag ska upp sådär tidigt. Vaknar flera gånger och måste kolla klockan, att jag kommit ihåg att ställa den och att jag inte stängt av i sömnen. Då vaknar man rätt mör i knoppen och det syns också alltid på mig när jag sovit dåligt.

Jag laddar alltid kaffebryggaren på kvällen innan jag lägger mig, så att det bara är att trycka på en knapp på morgonen. Och just de här morgnarna när jag går upp outvilad, då trycker jag på knappen och sen går jag och hämtar de här;

Pixi Detoxifeye  i gruppen Hudvård / Ögon / Ögonmask hos Bangerhead (B049942)
(pr-bild)

Nej men de här ögonmaskerna är livet! DetoxifEYE från PIXI känns svala på huden, de verkar avsvällande och mjukgörande och väcker en verkligen till liv! En förpackning innehåller 60 stycken, det vill säga 30 par som är dränkta i härligt serum.

Det följer med en liten sked som man enkelt skopar upp en ögonmask med och sedan appliceras den under ögat och ska sedan sitta på ca 15 minuter.

Det är rätt mycket serum på maskerna, som för övrigt är lite gel aktiva i konsistensen. Jag brukar låta dem sitta på ungefär 20 minuter, ibland lägger jag även på dem som en shadow shield om jag ska lägga lite mer ögonmakeup. När jag låtit maskerna ligga klart under ögonen så brukar jag vända ovansidan nedåt, alltså den sida som inte legat mot huden vänder jag nu mot huden, och lägger maskerna 5 minuter över nasolabialvecken (från näsvingen ner mot mungipan)

Jag har också alltid med mig de här när jag gör bröllop. Det har hänt fler än en gång att bruden inte fått tillräckligt mycket sömn och då är de här perfekt att lägga på under tiden jag gör ögonen.

Jag älskar ögonmasker överlag, och just DetoxifEYE från PIXI älskar jag lite extra mycket!

DetoxifEYE och fler produkter från PIXI hittar du bland annat hos LYKO (reklamlänk) och kostar 399kr

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *