PIXI In-shower steam facial

En ansiktsbehandling i duschen? Yes, du läste rätt! PIXI har skapat en produkt som kanske inte i ordets bemärkelse motsvarar en ansiktsbehandling, men du får ett snyggt glow direkt!

In-shower steam facial är en tjock och lite klibbig gelé som masseras på huden. Vid massage och med hjälp av värmen i huden smälter gelén till en olja. Under massagen så känner man hur en behaglig värme uppstår. Sedan kliver man in i duschen eller lägger sig i badet och under tiden får produkten verka.

Förutom plumpande acasia collagen och peptider, så är den här godingen riktigt återfuktande och mjukgörande. FÖRSTA ingrediensen är glycerin, som är en riktig mumsfilibabba ingrediens för huden.

Jag hade knappt provat något från PIXI innan jag var på en pressmiddag med dem tidigare i år, men sedan dess har det blivit ett märke som konstant överraskar och väcker mitt ha-begär! Gång efter gång hittar jag nya favoriter och In-shower steam facial är just en sådan! Sedan jag fick med en tub hem på pressmiddagen har jag redan hunnit göra slut på den och har införskaffat min andra tub.

In-shower steam facial har blivit en del av min rutin och jag använder den 1-2 gånger i veckan.

PIXI finns hos flera återförsäljare i fysisk butik, men den går också att klicka hem här (reklamlänk)

En tub på 135ml kostar runt 299kr och för mig har en tub räckt ca ett halvår.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *