Pudderdåserne.dk

Under årets Daisybeauty expo var två härliga deltagare från Danmark med. Inte nog med att det var två grymt trevliga tjejer med enormt driv, det visar sig att de även har sitt egna hudvårdsmärke; pudderdåserne

Så här beskriver de märket själva; ”Vi har skapat vår egna hudvårdsserie med fokus på effektiva ingredienser som gör skillnad på huden -utan parfym”

Efter expot blev jag kontaktad av företaget och har fått möjlighet att prova några av produkterna ur serien! Det är alltid spännande att prova nytt man inte hört om tidigare, och jag älskar att det är två hudvårds/skönhetsnördar (sagt som komplimang) som ligger bakom! Jag har listat produkterna jag ska prova med en kort beskrivning nedan, och en länk till varje produkt på hemsidan med mer info om respektive produkt.

I serien finns två olika rengöringar, en som kan användas med vatten och en som kan användas utan. Jag har fått prov på den som man inte behöver vatten till, vilket passar mig perfekt då jag gillar när det går snabbt!

Produkten beskrivs såhär; Alt i en makeupfjerner En enkel flytande ansiktsrengöring som tar bort smink och smuts från både ögon, ansikte och läppar utan användning av vatten. Mer info

Alt i en hyaluronsyre innehåller tre olika typer av hyaluronsyra. Serumet fungerar på tre nivåer genom att minska fina linjer, återfukta och öka hudens fasthet. Mer info

Alt i en beskyttelse är en lätt färgad dagcreme med spf 40. Det fysikaliska filtret ger ett bredspektrat skydd mot både UVA och UVB strålar, samt skyddar mot infraröda strålar. Alt i ett beskyttelse har också en primereffekt som förbättrar hållbarheten i din makeup. Produkten ger en diskret färg och glow. Mer info

Anti age ansigts-creme är en lätt ansiktscreme med en hög koncentration av effektiva ingredienser som motverkar rynkor. Den fungerar även som ögoncreme och primer. Mer info

AHA-peeling innehåller en optimal 7 procentig koncentration av glykolsyra för en effektiv och mild peeling av huden. Särskilt lämplig för torr, glåmig och åldrad hud. Mer info

Alt i en kur är en rogivande mist som lindrar klåda, obehag och rodnad. Misten minskar irritation både på huden och i hårbotten. Alt i en kur kan användas i både ansikte, på kroppen och i hårbotten. Passar både barn och vuxna. Mer info

Alla produkter kommer i praktiska pumpflaskor med vacum, så man slipper stoppa fingrarna i burkarna. Ljuvligt för ett hygienfreak som jag ?

Jag kommer testa produkterna lite pö om pö framöver och skriva mer om vad jag tyckte längre fram. Det kan dock dröja ett tag med ett utlåtande eftersom jag även har en hel drös produkter från expot som ska testas, samt en hög pressprover som kommit hem som jag inte ens haft energi att plocka upp förrän nu då jag haft lite fullt upp med annat ? ? ??‍♀️

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *