Pixi gör det igen!

Nej men snälla!

Jag har tidigare berättat om ögonmaskerna DetoxifEYE som är kort sagt lika med MAGI.

Nu har PIXI gjort det igen!

De har lanserat den tredje sorten av sina eye patches och dra på trissor en ny favorit!

De nya beautifEYE maskerna för ögonpartiet är fullproppade med svalkande och uppiggande ingredienser för det känsliga ögonområdet. Vad sägs om tex rogivande camellia, uppklarnande lakritsrot, uppiggande citrus och ginseng? Låter lika mumsigt som det gör gott och maskerna är perfekt för alla ögon som behöver en riktig snabbfix!

En förpackning innehåller 60stycken, det vill säga 30par. Maskerna appliceras på ren hud och får gärna sitta i 20 minuter.

Jag brukar låta mina masker sitta 20 minuter under ögonen, och sedan vänder jag ner dem och använder andra sidan av masken, på nasolabialvecken.

Förutom att ögonmaskerna från PIXI gör gott för huden, så känns de också underbara! Trötthetstecken försvinner och de gottiga ingredienserna lämnar huden sval, mjuk, plumpad och pigg. Helt klart en vinnare!

De olika ögonmaskerna från PIXI finns att köpa där PIXI säljs och en förpackning kostar ca 339kr. Det går också att klicka hem beautifEYE från tex LYKO (adlink)

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *