Get a grip hand balm

Mina händer är alltid torra, särskilt runt den här tiden på året.

Jag tvättar och spritar mina händer ofta i normala fall, med tanke på mitt jobb, men nu har det varit mer än vanligt.

För att hålla händerna mjuka har jag handcreme i varje väska, i badrummet och vid sängen.

En nyfunnen favorit att ha i väskan är den här från Löwengrip

Get a grip hand balm är perfekt i storlek och gör händerna ljuvligt mjuka. Med ingredienser som shea smör, glycerin och sötmandelolja mjukgör och återfuktar den, samtidigt som den verkar vårdande på torr och fnasig hud.

Det jag tycker allra mest om med Get a grip hand balm är att händerna blir så otroligt mjuka utan kladd! Upplever ofta att många handcremer som är lite rikare i konsistensen efterlämnar en klibbig yta, men den här handcremen från Löwengrip absorberas snabbt och lämnar händerna lena och härliga. Dessutom har den en doft som är underbar, lite vanilj/kola aktig. Tänk typ colasnören! Mums!

Get a grip hand balm finns att köpa där Löwengrip säljs, tex hos LYKO (adlink) som dessutom just nu har 30% ?

Rekommenderat ordinarie pris för en tub på 50ml är 119kr

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *