Alla vinnare, Daisy beauty awards 2021

Igår gick årets upplaga av Daisy Beauty awards av stapeln, om än dock under lite annorlunda förhållanden.
I år var galan helt digital och jag måste ge en stor eloge till alla inblandade. Fantastiskt ordnat och snyggt producerat!
Om du missade den direktsända galan så går det att se den i efterhand på Daisybeauty’s youtubekanal.

I år satt jag med i juryn för tredje året i rad, och min kategori denna gång var ”årets rengöring”.
Min personliga vinnare och samtliga motiveringar kan du läsa om i ett separat inlägg här.

Och här nedan kan du se samtliga vinnare tillsammans med juryns motivering ?

Årets Avancerad hudvård:
Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment, 549 kr/20 ml.
Juryns motivering: ”En av de mest eftersökta hudvårdseffekterna just nu är porer som ser mindre ut. Tack vare en väldigt trendig ingrediens, i en lika trendig hög koncentration, hjälper vår vinnare dig att uppnå dina hudmål. Ett enkelt sätt att uppdatera rutinen och få strålande resultat!”

Årets ögonskugga: 
GlossGods Cosmetics Touch Me Eyeshadow Palette, 299 kr/9 g.
Juryns motivering: ”Det sägs att svenskar är rädda för färg, men det är inget som beautycommunityn bryr sig om! När skönhetsinfluencers själva får välja blir det färg, färg och färg. Därför har det här knalliga samarbetet gått från Limited Edition till Forever Edition.”

Årets mascara:
Sweed Lashes Lash Lift Mascara, 245 kr/7,5 ml.
Juryns motivering: ”Nytänkande borste som sopar banan med både konkurrenter och envisa fransar. Med några få svep har stråna fått volym, separation och fantastisk svärta. Den är så enkel att använda att varje glad amatör framstår som ett proffs. Plus för glädjespridande hylsa som syns tydligt i necessären.”

Årets läpprodukt:
Gucci Rouge à Lèvres Satin Lipstick The Fallen Sparrow, 390 kr/3,5 g.
Juryns motivering: ”Mondän, sofistikerad och in i minsta detalj perfekt. Den elegant förpackade produkten får både sminkväskan och läpparna att andas lyx. Vi tackar det berömda modehuset som än en gång visar att läppar med färg är den bästa accessoaren.”

Årets rengöring:
Sunday Riley Blue Moon Cleansing Balm, 645 kr/100g. Juryns motivering: ”Tänk att en förstklassig storstädning går att genomföra på bara några sekunder! Här är en badrumsbästis som är både verkningsfull, effektiv och behaglig. I hård konkurrens gick vinsten till en smörmjuk nykomling som är som balsam både för själen och för ansiktet.”

Årets Basprodukt:
Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser, 565 kr/60 ml.
Juryns motivering: ”Förbi är tiden när makeupgrunden endast täckte eller inte. Idag kan du skräddarsy din bas till den finish och effekt just du vill ha. För dig som söker levande resultat med naturlig ljusreflektering har vi en given vinnare! Här har du fuktboost, lyster, primer och highlighter i en och samma flaska.”

Årets handprodukt:
The Body Shop Hemp Hard-Working Hand Scrub, 95 kr/75 ml.
Juryns motivering: ”2020 var ett tufft år för alla – även för händerna. Årets vinnare är en god kamrat till sönderspritad hud; en rustik rackare som mjukgör i torrt och kallt klimat. Vi klappar händerna för en smart duoprodukt, som raskt gör skrovliga nävar rena, lena och mjuka.”

Årets kroppsprodukt:
Comfort Zone Body Strategist Peel Scrub, 475 kr/200 ml.
Juryns motivering: ”Visserligen är det insidan som räknas, men en förpackning som pryder sin plats i duschhyllan ger pluspoäng. När dessutom tuben innehåller en frisk apelsinkick, blir den här kombinerade kroppspeelingen och inredningsdetaljen en given vinnare!”

Årets Hårvård & styling:
Sachajuan Scalp Brush, 140 kr.
Juryns motivering: ”Här är produkten du inte visste att du behövde, och som du – när du har provat den – inte vill vara utan! Den ökar blodcirkulationen och ger samtidigt en stunds medveten närvaro – som yoga för skalpen! Botten mår toppen tack vare den här makalösa manicken.”

Årets damdoft:
Tom Ford Bitter Peach EdP, 2 700 kr/50 ml.
Juryns motivering: ”En spännande parfym som passar gammal som ung, är både lätt och tung, med både lugn och schvung. Den är kommersiell och speciell, tuff och snäll och kan bäras dag som kväll. Här har vi en vinnare som trots många motstridigheter är olfaktoriskt harmonisk, tack vare kryddor, oljor och moderna syntetiska molekyler.”

Årets herrdoft:
Burberry Mr Burberry Element EdT, 710 kr/50 ml.
Juryns motivering: ”Familjeträdet växer och den nya grenen är omfamnad av jordnära ekmossa. I den stilrena flaskan gömmer sig en maskulin doft som är både mystisk, mineralig och modern. Flakongen må vara blå, men parfymen doftar guld och gröna skogar!”

av Dominika Newelska

OM MIG Jag är en milkshake av olika nyanser, som enklast kan beskrivas såhär; Jag har blandat ursprung och är född i Polens huvudstad Warszawa men är Kanadensisk medborgare. Jag har bott i både Polen och Kanada som barn och flyttade till Sverige tack vare pappas volleybollspelande. I Sverige spenderade jag halva min barndom och mina tonår i Blekinge varpå jag har en något knasig dialekt. Jag älskar att resa och har varit i bland annat Thailand, Grekland, Spanien, England, Argentina, Peru, Mexico, Costa Rica, Brasilien, Bolivia, Frankrike, Österrike, Tyskland, Polen, Kanada, Schweiz, USA med mera. Jag flyttade till Stockholm som 20-åring för att uppfylla min dröm om att bli makeup artist och har sedan dess hunnit ta C.I.D.E.S.C.O examen i makeup och utbildat mig till auktoriserad hudterapeut. (Arbetar inte aktivt som hudterapeut idag, men brinner lika mycket för hud&hudvård). Jag är även hårstylist samt har jobbat mycket med naglar. Jag har också gjort en avstickare ett år då jag pluggade pedagogik, näringslära och rättskunskap, men insåg att min passion låg i skönhetsbranschen. Sedan dess har jag hunnit jobba för flera olika makeup-och hudvårdsmärken. Jag har jobbat i butik, med utbildning, som frilans både för Mika’s samt haft eget företag, jobbat på TV, som översättare för ett stort märkes egna tidning och senaste fem åren har jag arbetat som utbildare för en av Sveriges största skönhetsleverantörer, Dermarome, där jag varit utbildare för både Decléor, bliss och senaste åren för ett av mina favoritmärken bareMinerals. En roll där jag utbildat såväl blivande hudterapeuter, makeup artister och frisörer till yrkesmässigt aktiva sådana. Allt ifrån ingrediensteknologi till hygien, massagetekniker, produktkunskap, hud & hudlära, appliceringstekniker och makeup. Allt från baskunskaper till brud, fashion och skönhet. Hösten 2015 valde jag att säga upp mig från mitt arbete som utbildare och är sedan årsskiftet i uppstarten av mitt egna företag som frilans. Jag har blandade uppdrag där en stor del består av jobb på SVT och TV4/nyhetskanalen kombinerat med plåtningar, omslag, reportage, bröllop med mera. Jag arbetar även ideellt för organisationen LOOK GOOD FEEL BETTER. Jag är mamma till världens finaste lille kille och förlovad med min drömprins och vi bor alla tillsammans med vår adoptivhund från Irland. Jag kommer skriva om skönhetsrelaterade saker där jag hoppas kunna inspirera och ge tips, blandat med spännande möten och tankar om livet. Kramar D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *